70 23 52 72
Hverdage 15.00 - 18.00
0
Maggis 3G UMTS Kamera

Maggis 3G UMTS Kamera


Har du behov for at kunne se hvad der sker et andet sted, her og nu? Hold øje med hjem, feriebolig, kæledyr, virksomhed eller noget helt andet med vore 3G kameraer og din telefon, det er ganske enkelt. Når kameraet er monteret og har dækning, kan du lave et videokald fra din mobiltelefon og se og høre hvad der sker, her og nu. Og det er LIVE!

Revolutionerende 3G kamera til både inden- og udendørs brug. 3G Maggis er IP54 sikret og har indbygget varmelegeme så den kan bruges i temperaturer ned til -25° C. Maggis kan også tilsluttes en bevægelsesføler eller dørkontakt eller til de fleste alarmsystemer. Derved vil den på input reagere ved at lave et videoopkald til dig og du kan se hvad der sker foran kameraet.

Maggis har fast strømforsyning der samtidig oplader det indbyggede batteri, der fungerer som backup batteri. Ved batteridrift er der mere end 300 timers standby og ca. 3-4 timers videoopkald afhængig af om vidoopkaldet foretages om dagen eller om natten. Opkald om natten vil aktivere de indbyggede infrarøde (IR) dioder og gøre det muligt at se i total mørke.

Maggis er robust, ser professionelt ud og har en stor præventiv effekt uanset hvor det er monteret. Det vejer ca. 720 gr. incl. det kraftige monteringsbelag. Selve kameraet måler 22x8x8 cm excl. beslag.

Kameramodulet er en CCD med 100k pixels, 352x288 og en kameravinkel på ca. 46°.

Det behøver ikke være så svært.
Og det er det heller ikke. Man sætter ganske enkelt et SIM-kort i kameraet og kort tid efter har man etableret overvågning det pågældende sted. Nu kan man så lave et videoopkald til kameraet og straks på sin mobiltelefon* se og høre hvad der sker, der hvor kameraet er monteret.

TRYGHED
Der er mange anvendelsesmuligheder, men det handler mest af alt om tryghed. Du kan hurtigt se hvad der sker med dine værdier og det du holder mest af, uanset om det er til privat eller virksomhed. Andre muligheder er videomøde, adgangskontrol og tyverisikring. MAGGIS kameraet kan desuden kombineres med bevægelsessensor eller alarmsystem og dermed kan man få et opkald når der sker noget. Og se det ske. Det er også ideelt at have med på ferie eller i bilen på et udsat sted. Du kan sikkert selv finde på andet at bruge det til…

SIKKERHED
Ved det første opkald til kameraet vil man blive bedt om at indtaste en PIN-kode. Når den er korrekt indtastet får man adgang til kameraet. Samtidig er man tilføjet til kameraets brugerliste og næste gang man kalder op vil man ikke blive bedt om en PIN-kode. Man skal altså kende både nummer og PIN-kode, ellers kommer man ikke igennem, så sikkerheden er i top.

Man kan selv administrere og kontrollere sit kamera og adgangen til det. Som administrator på kameraet kan man via SMS ændre PIN-kode, slette brugere, begrænse antallet af brugere m.m.

ØKONOMI
Men er det ikke dyrt? Alt koster jo i dag, men det behøver ikke koste en formue. Når kameraet er købt er der kun abonnementet tilbage. Vi sælger ikke telefoni eller abonnementer men kan blot oplyse at har man en 3G mobiltelefon med videoopkald i forvejen, så kan abonnementerne laves hos 3 for under 100 kr. + moms pr. måned, vel at mærke med frit forbrug** mellem telefon og kamera. Der arbejdes med udvidelse af 3G netværket (UMTS) i Danmark og andre teleselskaber vil nok komme med lignende tilbud, hvis de da ikke har det i forvejen.

PRØV HVOR NEMT DET ER
Vil du se hvor nemt det er? Vi har opsat de forskellige modeller i vores forretning så du kan prøve hvor let det er.

Sådan gør du:
1. Send en SMS til 3167 8300 med flg. tekst:
         Skriv ”PIN DOM” hvis du vil prøve 3G DOMO
         Skriv ”PIN MAG” hvis du vil prøve 3G MAGGIS

    Herefter vil du modtage en PIN-kode via SMS.

2. Når du har modtaget PIN-koden laver du et videoopkald til det kamera du vil prøve:
          Lav videoopkald til 3168 5151 hvis du vil prøve 3G DOMO
          Lav videoopkald til 3168 6857 hvis du vil prøve 3G MAGGIS

3. Når videoopkaldet er gået igennem skal du taste PIN-koden og derefter kan du se LIVE video!

Kan det blive nemmere?

Skulle du have problemer med login er du velkommen til at kontakte os på tlf. 5172 5272

LOVGIVNING
Når man i Danmark foretager overvågning er det underlagt lov om TV-overvågning. Det betyder at der er nogle spilleregler der skal overholdes. I loven er defineret hvor i det offentlige rum der må overvåges og hvem der må gøre det, ellers må man kun filme på privat grund og kun hvis der er en god grund til det. Og gør man det skal man skilte med det. Overvågning er også omfattet af persondataloven hvis personer kan genkendes og der sker optagelse. Yderligere er det ifølge straffeloven forbudt hemmeligt at aflytte samtaler man ikke selv deltager i. Hvis en eller flere af personerne der deltager i samtalen har givet samtykke hertil er det dog ikke strafbart. Så der er altså god grund til at bruge sin sunde fornuft og undersøge om det man nu vil overvåge også er lovligt inden man går i gang…

  •  4.995,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vælg antal:   

  

Kunder der har købt dette produkt, har også købt