Firma info:
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Klaudis.dk ApS
Villavej 38A
6800 Varde
CVR-nr. 30 52 59 22

Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr. e-mail), og du vil indenfor max. 8 timer på hverdage modtage besked pr. e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler).
Du kan altid følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din medlemskonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden.
Ordrer, der ønskes betalt via bankoverførsel, ewire eller check, vil være gældende i 10 dage fra ordre-dato, herefter annulleres de automatisk.

Betaling:
Ordrer kan betales på følgende måder:

- Kreditkort:
Du kan betale med Dankort / Visa-Dankort og eDankort. Du kan desuden betale med Mastercard, Mastercard (3D), Maestro (3D), Visa, Visa (3D), Visa-Electron, Visa-Electron (3D), JCB og JCB (3D).
Klaudis.dk anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af pbs. Alle kortdata sendes krypteret.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner.

- Bank:
Beløbet kan indsættes på vor konto i Sydbank
Reg.nr. 7700 Kontonr. 0000184903
 
Husk at oplyse ordrenummer.
 
-Check:
Check udstedes og sendes til
Klaudis.dk ApS
Villavej 38A
6800 Varde

Husk at oplyse ordrenummer.
 
- Kontant ved afhentning:
Du kan betale kontant ved afhentning i vores showroom i Varde. Du vil få besked når din ordre er klar til afhentning, da ikke alle varer er lagervarer. Bemærk at dette kun er muligt ifølge aftale.

Levering:
Vi leverer normalt samme dag vi registrerer din indbetaling.
Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.
Alle ordrer leveres normalt som postpakker via PostDanmark og kan følges i deres Track&Trace system. Du modtager en mail med pakkens nummer når vi afsender din ordre.
Klaudis.dk forbeholder sig retten til at fremsende mindre pakker som brevforsendelse. Der vil i disse tilfælde ikke kunne gives Track&Trace oplysninger.

Fragt:
Alle ordrer tillægges fragtomkostninger i forhold til vægt eller volumen. Disse takster er indlagt i vores system, og du vil altid få fragten oplyst inden du bestiller. Du kommer aldrig til at betale mere end det af systemet beregnede.

Retur:
Klaudis.dk yder 14 dages returret.
Varerne skal returneres i original emballage. Plomber og emballage indeholdende software skal være ubrudt.
Udgiften til retur-forsendelser af denne type afholdes af dig. Ønsker du pengene retur vil det lette vores ekspedition, hvis du samtidigt sender os oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal bruge følgende oplysninger:
Bankens navn
Registreringsnummer (4 cifre)
Kontonummer (10 cifre)
Vi returnerer beløbet til din konto samme dag vi modtager varerne.

Reklamation og garanti:
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Konstateres en fabrikations- eller materialefejl efter reklamationsrettens udløb, kan Klaudis.dk ikke gøres ansvarlig for dette. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.
Når du ønsker at reklamere over et produkt bedes du rette henvendelse til os via email eller telefon. 
Ved returnering af varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken: Retur og altid huske at medsende kopi af fakturaen, samt en årsag til returneringen (fejlbeskrivelse) idet reklamationen ellers vil blive afvist.

Såfremt du sender et produkt til os, som viser sig ikke at være behæftet med en mangel, men alene ikke fungerer på grund af en brugerfejl er vi nødsaget til at tage et administrationsgebyr på kr. 100,- pr. påbegyndt halve time til dækning af udgifter i forbindelse med tests. Hertil kommer udgifter til forsendelse.
Produkter Produkter