70 23 52 72
Hverdage 15.00 - 18.00
0
GV600-8 Geovision Capture kort - 8 cams/25 fps

GV600-8 Geovision Capture kort - 8 cams/25 fps


DVR Capture kort fra Geovision, der forvandler en PC til en avanceret overvågningsmaskine!
Når du monterer et Geovision kort i en PC får du alt efter kortmodel mulighed for at overvåge og optage fra 2 til 16 kameraer på én gang. Optagelserne gemmes på harddisken og er nemme at finde igen via de indbyggede søgefunktioner.
Funktioner som bevægelsesfølsom optagelse i bestemte områder, optagelse ved fjernelse eller henstilling af genstande, alarmoptagelse, tællefunktion og avanceret "før- og efter-bevægelse-optagelse" sikrer at systemet kun optager det nødvendige. Det sparer diskplads og gør det meget nemmere at gennemse optagelser.
Det er muligt at få adgang til systemet via internettet, så du kan overvåge virksomheden hjemmefra, se optagelser eller fjernstyre systemet mens du er på ferie. Det er desuden muligt at overvåge via de PC'er der er tilsluttet virksomhedens netværk. Nem brugeradministration og styring af adgang. Alle hændelser og login kan lagres i en log-fil så du kan se hvem der har logget på systemet eller hvornår der her været aktivitet et bestemt sted.  
Du kan få besked via email eller sms når der er alarm, eller overvåge via din 3G mobiltelefon eller PDA.
 

Kortene fås med forskellig kapacitet, angivet med antal kameraer og billeder pr. sekund. Billeder pr. sekund (frames per second eller fps) er afgørende for streaming og kvalitet af videooptagelserne. For at kunne se live billeder skal et kamera have 25 billeder pr. sekund (25 fps). Det betyder at hvis man vil have 4 kameraer med live billeder skal man have et kort med 4 indgange og 100 fps, for således at opnå 25 fps til hvert kamera. I langt de fleste tilfælde vil 6-8 fps pr. kamera dog give et tilfredsstillende resultat. Billederne vil således "hakke" en smule.

I overskriften er angivet hvor mange kameraer og fps det enkelte kort har.

 

Ud over at være et avanceret overvågningssystem, kan systemet integreres med kasseapparater, så kassedata vises på skærmen samtidig med at man kan se kassebåndet og medarbejderen. 

Det er ligeledes muligt at tilkoble eksterne sensorer og alarmsirener m.m.

 

Klik her for at se specifikationer og systemkrav for de enkelte kort.

 

For online-demo og detaljeret beskrivelse af systemet, anbefaler vi at du besøger Geovisions hjemmeside.  

  •  3.750,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vælg antal: