70 23 52 72
Hverdage 15.00 - 18.00
0
DVR, H.264, 9-kanals, 100fps, DVD-R

DVR, H.264, 9-kanals, 100fps, DVD-R


Vores nye 9-kanals DVR med DVD brænder og H.264 komprimering. Utrolig brugervenlig betjening med intuitiv menu på mange sprog, og naturligvis også dansk. Betjenes på front, med fjernbetjening eller mus. Indbygget webserver med support for iPhone samt to forskellige programmer til PC. Understøtter DDNS service.

H.264 komprimering fylder ca. 40% mindre end MPEG4 og sparer derved både plads på disken og båndbredde i netværk uden at det går ud over kvaliteten. Som noget nyt understøtter denne DVR Remote Setup så alle indstillinger kan laves via netværk/internet.

Der kan tilsluttes op til 9 kameraer og der kan optages ved bevægelse, hele tiden eller efter et tidsskema. Et eller flere kameraer kan vises af gangen både ved live visning og ved optagelse. Med bevægelsesfølsom optagelse går det som en leg at finde de rigtige hændelser og der kan let spoles, pauses og vises frame by frame og det er nemt at lave backup af billeder og video og gemme disse til USB eller CD/DVD.

Ved tilslutning til netværk kan man se sine billeder og optagelser via LAN eller internet ligesom der kan downloades videoklip. Optageren har indbygget webserver der kan tilgås via IP adresse eller dynamisk DNS service. Der findes online viewer og der medfølger både program til at logge på en enkelt optager og et multi program hvor det er muligt at se video fra op til 16 optagere med hver 16 kameraer på én gang, i alt 256 kameraer! Og naturligvis remote setup som tidligere nævnt.

Leveres med fjernbetjening, mus, software CD, Manual, dansk quick guide og 12 mdr. gratis telefonsupport.

  •  7.195,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Tilvalg:
Harddisk:
Vælg antal: