70 23 52 72
Hverdage 15.00 - 18.00
0
3G EYE kamera

3G EYE kamera


3G kamera til videoopkald.
Forudsætter at din telefon kan lave et videoopkald (ikke facetime på iPhone). Du skal kunne foretage videokald via telefonnummer.

For at se live video fra dit kamera laver du et video opkald til det telefonnummer SIM kortet i kameraet har. Så har du live video og lyd.

Vi anbefaler SIM kort fra teleselskabet 3 da vores erfaring er at de er bedst til videoopkald.
Hvis du er abbonent hos 3 kan du desuden vælge en service der hedder "0 på 3" hvor du har frit forbrug mellem 3 mobiler, hvilket vil sige at du kan ringe ubegrænset til dit kamera uden det koster ekstra.

Via dit telefontastatur kan du styre kameraet. Du kan dreje til højre/venstre og du kan tænde/slukke for IR lyset for at se i mørke. Det er også muligt at tænde/slukke for mikrofonen.

For at kunne forbinde til kamera kræves en kode. Den første bruger der kalder op til kamera bliver administrator, så det skal man selv gøre. Derefter kan indstilles kode osv. Når en bruger har kaldt op og indtastet kode, kan de se video fra kameraet og de er nu godkendt af kameraet. Næste gang de kalder op skal de ikke taste kode. Der kan gemmes op til 50 brugere.

Der kan isættes Micro SD kort for at lagre billeder på kameraet. Dette styres med en SMS kommando.

  •  2.495,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vælg antal: